Geef om het Annahuis

Geef om het Annahuis

Geef om het Annahuis; steun ons financieel, door uw inzet of met uw netwerk.

Wij zoeken mensen die het leuk vinden iets voor het Annahuis te betekenen. Ondersteuning is van harte welkom. Eén keertje of vaker, op allerlei gebieden.
Help met je handen, een financiële bijdrage of je netwerk.

Wil je ons steunen of wil je op de hoogte gehouden worden? Mail dan naar d.ijsseldijk@annahuis.nl!

Uitgebreide informatie over onze stichting vindt u hier

Geef om het Annahuis; niet alleen financieel of met uw netwerk, maar met uw inzet. Wij hebben een gezellige en heel diverse groep vrijwilligers. Iedereen draagt op zijn unieke manier een steentje bij, of dat nu wekelijks is of een keer per maand. Alle hulp is welkom! Op de inloop, het atelier of op kantoor. Heb jij al specifieke ervaring op een bepaald gebied of vind je het juist leuk om je talenten te ontdekken en ontwikkelen? Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Kijk op mooiwerkbreda.nl welke vacatures er momenteel openstaan!

Elk jaar is het weer lastig om de financiering van onze reguliere activiteiten rond te krijgen. Daarnaast willen we inspelen op actuele ontwikkelingen en onverwachte gebeurtenissen en dan is het handig wat extra’s te hebben. Wil jij ons financieel steunen? Je kan denken aan een jaarlijks of maandelijks bedrag. Alles is mogelijk!

Ken jij anderen die het Annahuis zouden kunnen steunen, of die met ons willen samenwerken of meedenken? Die geïnteresseerd zijn in een bestuursfunctie, verstand hebben van PR of het Annahuis willen sponsoren? Graag komen we in contact!

Ons adres:

Haagweg 3
4814 GA Breda

ANBI wit@2x

Openingstijden:

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag:
telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 16:00 uur.
Wil je langskomen, kom dan naar één van de
activiteiten of maak een afspraak.

Op vrijdag, zaterdag en zondag is er inloop
van stichting de Herberg

Bekijk ons privacybeleid

Je bereikt ons via:

Telefoon: (076) 5217964
E-mail: info@annahuis.nl

IBAN: NL79 INGB 0007 4088 16

Design: Colibri Creation / Realisatie: Your IT-Solutions / Project: iV3 innovatie