Word gastheer of -vrouw bij het Annahuis!

Geef jij mensen het gevoel dat ze welkom zijn?

Zoek jij een gastvrije locatie met een gezellig team en persoonlijke ondersteuning, waarbij jij als vrijwilliger ook echt gezien wordt? Een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn? Kom dan eens langs om kennis te maken.

De functie gastheer/gastvrouw inloop
Wij zijn op zoek naar een gastheer/gastvrouw voor onze inloop. Iemand die bijdraagt aan een gezellige en vertrouwde sfeer op zijn eigen manier!
Als gastheer/gastvrouw verwelkom je bezoekers en breng je gezelligheid met je mee. Je brengt een gesprek op gang en biedt een luisterend oor, speelt een bordspelletje en geeft mee vorm aan de activiteiten op de inloop. Met teamleden zet je van tevoren alle spullen klaar, schenk je koffie en laat je bezoekers binnen. Aan het eind ruim je gezamenlijk weer op. Per inloopochtend wordt er gekeken welke taken passen bij de kwaliteiten van de aanwezige vrijwilligers. Tijdens voor- en nagesprekken bespreken we bijzonderheden van de ochtend. Na een inwerkperiode ben je in staat om de inloop deels zelfstandig te draaien, samen met je collega’s.

Past dit bij jou?

Wij zoeken iemand die:

  • geïnteresseerd is in andere mensen en een open houding heeft;
  • het leuk vindt om gezelligheid te brengen en mensen met elkaar te verbinden;
  • flexibel is in de omgang, kan improviseren;
  • zich ook aan afspraken kan en wil houden;
  • stevig in z’n schoenen staat;
  • het leuk vindt om in een team te werken;
  • een leergierige houding heeft.

Beschikbaarheid
Je kunt ervoor kiezen één of meerdere keren per week te komen. Drie keer in de week is er inloop: maandag, dinsdag en donderdag. Om 9:00 uur zet je de spullen klaar zodat we om 9:30 uur open kunnen gaan. 12:00 uur sluiten we, zodat we uiterlijk 12:30 uur het nagesprek kunnen afronden.
Eén keer in de maand is er op woensdagmiddag teamoverleg. Afwisselend besteden we deze tijd aan intervisie en aan het bespreken van ontwikkelingen binnen het Annahuis. Het teamoverleg biedt een mooie gelegenheid om ook de vrijwilligers
van andere projecten te leren kennen.

Geïnteresseerd?
Spreekt jou dit aan? Neem contact met ons op of loop gewoon een keertje binnen tijdens een inloopochtend, om de sfeer te proeven en kennis te maken!

Ons adres:

Haagweg 3
4814 GA Breda

ANBI wit@2x

Openingstijden:

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag:
van 09.30 tot 12.00 u (zonder afspraak)
van 13.30 tot 16.00 u (op afspraak)

Vrijdag en Zaterdag: stichting de Herberg

Bekijk ons privacybeleid

Je bereikt ons via:

Telefoon: (076) 5217964
E-mail: info@annahuis.nl

IBAN: NL79 INGB 0007 4088 16

Design: Colibri Creation / Realisatie: Your IT-Solutions / Project: iV3 innovatie