Ben jij een goede luisteraar? Word dan gastheer of gastvrouw bij het Annahuis

 Ben jij een goede luisteraar? Word dan gastheer of gastvrouw bij het Annahuis 

Het Annahuis is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor op de inloop. De inloop is op maandag, dinsdag en donderdagochtend geopend van 9.30 tot 12.00. Hier komen de bezoekers voor een kopje koffie, een praatje, spelletje of de krant. 

Wat verwachten we van je? Als gastheer of gastvrouw voorzie je mensen van een kopje koffie en maak je een praatje met de bezoekers. Veel bezoekers zitten in een lastige situatie en zoeken een luisterend oor om hun verhaal bij kwijt te kunnen. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt luisteren en geïnteresseerd bent in de bezoekers. Daarnaast help je als gastheer of gastvrouw mee om een gezellige en fijne sfeer te creëren op de inloop. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met het team waar je intensief mee samenwerkt. 

We verwachten daarbij dat je minimaal één inloopochtend per week aanwezig bent van 9.00 tot 12.30. 

Wat bieden we je? Een uitdagende en afwisselende werkplaats. Als gastheer kom je daarbij in contact met veel verschillende mensen met bijzondere verhalen. Belangrijk is daarom dat je sterk in je schoenen staat. Hierbij krijg je persoonlijke begeleiding tijdens het vrijwilligerswerk. Verder kom je terecht in een hecht team van medewerkers en vrijwilligers. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om je takenpakket te verbreden en input te leveren binnen het team. Via Breda Actief kun je bovendien gratis cursussen en lezingen bijwonen om je deskundigheid verder te verbreden. 

Waar kun je solliciteren? E-mail: info@annahuis.nl Telefoon: (076) 5217964 Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze inloop! 

Annahuis Breda Haagweg 3 4814 GA Breda 

Maandag, dinsdag en donderdag 9.30-12.00 

Ons adres:

Haagweg 3
4814 GA Breda

ANBI wit@2x

Openingstijden:

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag:
van 09.30 tot 12.00 u (zonder afspraak)
van 13.30 tot 16.00 u (op afspraak)

Vrijdag en Zaterdag: stichting de Herberg

Bekijk ons privacybeleid

Je bereikt ons via:

Telefoon: (076) 5217964
E-mail: info@annahuis.nl

IBAN: NL79 INGB 0007 4088 16

Design: Colibri Creation / Realisatie: Your IT-Solutions / Project: iV3 innovatie